Készülj a szülésre! szülésfelkészítő webinár

Készülj a szülésre! szülésfelkészítő webinár

Eddig boldogan mutattad mindenkinek pocakodat… csak élvezted a állapotod pillanatait – és nehézségeit. Most már egyre jobban foglalkoztat ez a gondolat, milyen is a szülés valójában? Sok szüléstörténetet is hallottál már, amik akár nagyon különbözőek is lehetnek – így végképp úgy érzed, nem kerültél közelebb ahhoz, hogy valóban tudd, mi vár rád. Honnan fogod tudni, hogy ez most már valóban az, és mikor indulj a kórházba? Ki legyen veled, és hogy tud ő neked segíteni? Mennyire fájdalmas valóban a szülés? Mi segít azt elviselni?

A nagy kaland nem is ér véget a szüléssel… hisz utána ott a baba – honnan fogod felismerni, hogy éhes, vagy álmos? Mit tehetsz, ha sír, és vigasztalást szeretne? És mi lesz veled a szülés után? Mennyi ideig tart, míg visszaalakul a tested?

Ezeken gondolkozol, és szeretnéd, ha hitalas, valódi információk segítenének téged a felkészülésedben, hogy a legjobb döntéseket hozd meg.

Vegyél rész egy átfogó, minden témára kitérő online szülésfelkészítő webináron konzultációs lehetőséggel!

szülésfelkeszítő_webinár

Olvastál könyveket, meghallgattad barátnőid, kollégáid szüléstörténeteit, az interneten is tájékozódtál, beszélgettél az orvosoddal és/vagy szülésznőddel és/vagy dúláddal, és még mindig vannak kérdéseid?

Pontosan tudni szeretnéd, mi vár rád?

A szülésen kívül szeretnél a baba fogadására is készülni?

Mást mond a szülésznő, a védőnő és az orvos?

Szeretnéd tudni

 • mi az igazság, mennyi ideig tart valójában egy szülés?
 • azokat a jeleket, amiből biztosan eldöntheted, hogy ez már nem jóslófájás, és szeretnél a legjobb időben beérkezdni a kórházba?
 • megtanulni, a párod miben segítehet neked? Hogy ne csak tördelje a kezét aggodalmasan, hanem tegye a dolgát?
 • mennyire fáj a szülés?
 • melyik beavatkozás pontosan mivel jár?
 • mi vár rád a gyerekágyas osztályon?
 • hogyan kell hatékonyan szoptatni?
 • mit tégy, hogy a anya is légy, és feleség is maradj?

Jó helyen jársz!

A Készülj a szülésre! szülésfelkészítő webináriumban összefoglaltam neked, ami tapasztalataim szerint foglalkoztatja a szülés előtt állókat, és ha ez nem lenne elég, lehetőséget is biztosítok arra, hogy megkérdezd azt, amit magamtól nem mondok el.

webinár

 

három gyermeket szültem, úgy érzem a szüléseim életem legmeghatározóbb élményei
2005 óta foglalkozom szülésfelkészítéssel, és mindig független voltam szülészeti intézményektől
német és holland képzőktől tanultam valamint a német és angol nyelvű szakirodalomból
2012 óta összegyűjtött tudásomat és tapasztalatomat átadtam több, mint 30 tanítványnak

A Készülje a szülésre! webinárium előnyei:

 • független vagyok az intézményektől, ezért a webinárium anyaga mindenhol érvényes
 • a természetes vagy élettani szülésről is beszélek és arról is, melyik beavatkozásnak mi az előnye, hátránya
 • nevén fogom nevezni a dolgokat
 • könnyen érthetően vezetlek végig a szülés állomásain
 • és ha mégsem világos valami, kérdezhetsz

Mit tartamaz a webinár?

 • 9 leckét, melyet 3 héten keresztül hétfőn, szerdán és pénteken küldök Neked e-mailben. Témák: a szülés szakaszai, fájdalom és fájdalomcsillapítás, félelem a szüléstől, beavatkozások, császármetszés, aranyóra, szoptatás, gyerekágy, család születik
 • ezek mellé AJÁNDÉKBA adom mg a következőket:
  • légzőgyakorlatokat
  • ki kicsoda a szülés körül és mit csinál?
  • praktikus tervezőket
  • Az első és az utolsó alkalom közötti időben egy folyamatos online kérdezési lehetőséget Dittától egy zárt facebook csoportban. Ott bármit meg lehet kérdezni! (Ez sztem többet ér, mint maga a képzés 🙂 )
  • és egy órás online skype konzultációs lehetőséget!

Jelentkezem!

katt a linkre!

Lássunk kicsit többet a témákból:

 • A szülés szakaszai: a szülést megelőző jelek és a szülés szakaszai – olyan mankókat adok a kezedbe, melyek segítségével felismered, hol tartasz, mikor érdemes már beindulni a kórházba.
 • Fájdalom és fájdalomcsillapítás, beavatkozások: mégis mennyire fáj, milyen természetes módszerek vannak, amivel csillapítani tudod ezt az érzést, és milyen orvosi megoldásokkal lehet csökkenteni azt. Amit a beavatkozásokról tudni érdemes. Hogy néz ki, mikor például bekötik az epidurális érzéstelenítést, mire számíts.
 • Félelem a szüléstől: nem szeretünk félni – a ki nem mondott, fel nem dolgozott félelem blokkolhatja a szülést. Nézz szembe velük!
 • Hol és kivel jó szülni: elmondom, mi a szülészorvos, szülésznő, a dúla és bába feladata. Miben különböznek az intézmények.
 • Császármetszés: ma már Magyarországon minden harmadik szülés császármetszéssel végződik. Fontos tudod, hogyan végzik a műtétet, és mi segít Titeket.
 • Aranyóra: “A szülés az egyetlen olyan vakrandi, ahol biztos lehetsz abban, hogy a végén találkozni fogsz életed szerelmével” az aranyóra a szülés utáni időszak, amikor “szerelembe estek”.
 • Szoptatás: ma már közhely, hogy az anyatej a babának a legmegfelelőbb tápláléka. Mégis mit tégy, hogy sikerüljön?
 • Gyerekágy: erről azok tudnak igazából mesélni, akik már megéltek egyet! Ez az, amire nem készülsz… illetve  segítségemmel mégis!
 • Család születik: milyen változások várhatók az életetekben? Hogy szervezd a napjaidat a gyermekágy után, és segítség, hogy ne feletkezz meg arról sem, hogy feleség is vagy, nem csak anya 😉

Na jó, érdekes ez, de ezekről olvastam a neten, és a kórházi szülésfelkészítőn is ezek a témák lesznek…

Ez a webinár más, mint a kórházi vagy védőnői szülésfelkészítő, hisz

 • az a célom, hogy abban segítselek, hogy azt a helyet/körülményt találd meg, ami számodra a legmegfelelőbb
 • nem a tankönyvben olvasottakat ismétlem el (bár sok könyvet olvastam a témában 😉 ), hanem azt ami hatásosnak bizonyult a saját szüléseimnél és akkor, mikor mások szülésénél lehettem jelen.
 • saját tapasztalataimmal, történeteimmel segítem megérteni a folyamatot
 • személyes hangvételű.

Lássuk, mit mondtak róla eddig:

Norbert:

Nyolc hónap mókuskerék és aktív munka után azt vettük észre, hogy a kis jövevényre bár gondolatainkban kellően felkészültünk, konkrétan a vajúdással és a megszületést követő napokkal egyáltalán nem vagyunk tisztába. Ditta hétvégi szülésfelkészítőjén minden kérdésünket vagy gondolatunkat kötetlenül meg tudtuk beszélni. A hétvége alatt sok újabb kérdések fogalmazódtak meg bennünk. Azóta azok többségére is választ kaptunk, így ma már nagyobb önbizalommal állunk a szülés pillanatai elé.

Timi:

A szülésfelkészítő tréningre a férjemmel együtt mentünk el, mert nem akartunk úgy érkezni a kórházba, hogy szinte semmit sem tudunk arról, mi fog történni ott velünk. Persze én is bújtam az internetet és a különböző könyveket, de egészen más egy tréning, ami valóban a szülés eseményére készít fel mindenféle szempontból, és más az, amikor az ember olvasgat. Nekem az is nagyon lényeges volt, hogy a férjem is ott legyen a tréningen, mert nem akartam, hogy szorongva kísérjen el a szülőszobába. Azt akartam, hogy tisztában legyen vele, mi vár ott rá, és hogyan tud majd nekem segíteni. A szülésfelkészítő tréning, amit Ditta tartott nekünk, teljes mértékben megfelelt a várakozásainknak: nagyon sokrétű információt kaptunk arról, hogy mi történik és történhet a szülés alatt, és persze utána, a gyermekágyas időszakban és a szoptatás körül. Nagyon tetszett, hogy Ditta nem csak elmondta ezt a „tudást”, hanem gyakorlati feladatokkal is elmélyítette azt. És persze az is nagyon pozitív volt számunkra, hogy bármilyen kérdést, félelmet nyíltan ki lehetett mondani, meg lehetett vitatni. Ditta nagyon nyílt, befogadó és egyben empatikus személyiség, így nem okozott nehézséget számunkra, hogy erről az egyébként időnként kényes témáról beszélgessünk vele.

Zsuzsanna:

Már jóval a babatervezés előtt elkezdtem keresni az utat a jó szüléshez, így néhány éve írásain keresztül találkoztam Dittával. Tudtam, hogy ő azt a háborítatlan szülést képviseli, amire én is vágytam. Várandósan több másik szülésfelkészítő tanfolyamra is elmentem, de – a hasznos gyakorlati információkon túl – egyik sem nyújtotta azt a szemléletet, amit én kerestem. Ditta tanfolyama segített eligazodni abban, hogy hogyan férhet össze a háborítatlanság iránti igényem a pécsi klinika valóságával. A kis létszámú csoport, a helyzetgyakorlatok, a személyes gondolatok megosztásának lehetősége az, ami számomra egyedivé tette ezt a tanfolyamot. Olyan kérdéseket is feltehettem, amelyeket még az orvosomtól, szülésznőmtől sem tudtam volna vagy akartam volna megkérdezni.

Cseszka:

A felkészítő megfogható közelségbe hozta a szülést, és segített megérteni hogyan is fog történni . Az összes kérdésemre választ kaptam, olyan embertől aki igazán hiteles számomra minden szüléssel , várandóssággal kapcsolatos kérdésben. A felkészítő végére szertefoszlottak a félelmeim, és már alig vártam a szülést. Mikor végre eljött a szülés napja, nem estem pánikba, mert felrémlettek a hallottak arról, hogy mi történik a testemben. Külön jó volt hogy esett szó a szoptatásról és a gyerekágyról is.

Emese:

Páromat kis rábeszélés után sikerült meggyőzni, hogy jöjjön el velem. Prekoncepciók nélkül indultunk neki a dolognak, mert utólag mondhatom, hogy az alapvető dolgokon kívül szinte SEMMIT nem tudtunk a szülésről, születésről, lehetőségekről, kockázatokról, várható eseményekről. A férjem a mai napig azt emlegeti, hogy Ő ott tanulta meg, hogy mit is jelent az, hogy “dúla”. A tréning elteltével én komoly erőre kaptam, önbizalmat nyertem, hogy IGEN, ezt simán végig fogom csinálni. Mert egyrészt tudom, mi fog történni velem, másrészt olyan alternatív fájdalomcsillapítási technikákról hallhattunk és ki is próbálhattunk egy-kettőt, amik magabiztosságot adtak, hogy “tudok mihez nyúlni” vész esetén. Összességében számomra sokat jelentett, hogy a párom is ott volt velem, oldottan beszélgethettünk a Dittával MINDENRŐL ami a szívünket nyomta és az otthoni első hetek nehézségei sem értek minket váratlanul, mert lelkileg felkészülhettünk rájuk. Mindenkinek szívből ajánlom a felkészítésen való részvételt, aki tudatos szülőnek tartja magát, vagy szeretne azzá válni!

Nagyon tetszik!

Jelentkezem!

Térjünk a lényegre: drága? 

 • Ha nem haladsz végig a leckéken, akkor egyenesen kidobott pénz.
 • Ha komolyan veszed, akkor felbecsülhetetlen értékű tudást szerzel.
 • Ezzel a tanfolyammal 3 hét alatt felkészülsz a szülésre és a babával töltött első napokra.
 • Egy havi pelenkaadag nagyjából 10.000 forintba kerül. Az itt megszerzett tudással felvértezve a legjobbat tudod kihozni a szülésedből, amire életed végéig emlékezni fogsz.
 • A tanfolyam alatt szerzett ismeretekkel megspórolsz magadnak egy csomó aggodalmat, félelmet.

Mit kell még tudnom?

 • A tanfolyam nagy része online. A hanganyagot az e-mail fiókodba kapod, és akkor, annyiszor hallgatod meg, amennyire szükséged van
 • a tananyagon kívül ajándékba adok még:
  • légzőgyakorlatokat
  • ki kicsoda a szülés körül és mit csinál?
  • praktikus tervezőket
  • Az első és az utolsó alkalom közötti időben egy folyamatos online kérdezési lehetőséget Dittától egy zárt facebook csoportban. Ott bármit meg lehet kérdezni! (Ez sztem többet ér, mint maga a képzés 🙂 )
  • és egy órás online skype konzultációs lehetőséget!
 • Jelentkezési határidő szeptember 28. csütörtök
 • Banki átutalással vagy rózsaszín postacsekkel tudsz fizetni (bővebb infó erről a jelentkezési lapon)
 • E-számlát küldünk a rendelésről, ha beérkezett az utalás
 • Ezután megkapod a bejelentkezéshez szükséges információkat és a további tudnivalókat a tanfolyamról
 • 3 héten keresztül heti 3, összesen 9 “leckét” kapsz, valamint az ajándék anyagokat

Lássuk a Készülj a szülésre! szülésfelkészítő webinár árát!

Úgyis tudom, hogy ez érdekel! 😉

A Készülj a szülésre! szülésfelkészítő webinár, ami tartalmaz

 • szeptember 4-től 9 leckét, melyet 3 héten keresztül hétfőn, szerdán és pénteken küldök Neked e-mailben. Témák: a szülés szakaszai, fájdalom és fájdalomcsillapítás, félelem a szüléstől, beavatkozások, császármetszés, aranyóra, szoptatás, gyerekágy, család születik
 • ezek mellé AJÁNDÉKBA adom mg a következőket:
  • légzőgyakorlatokat
  • ki kicsoda a szülés körül és mit csinál?
  • praktikus tervezőket
  • Az első és az utolsó alkalom közötti időben folyamatos online kérdezési lehetőséget Dittától egy zárt facebook csoportban. Ott bármit meg lehet kérdezni! (Ez szerintem többet ér, mint maga a képzés 🙂 )
  • és egy órás online skype konzultációs lehetőséget!

 mindezt összesen 12 999 Ft helyett 7 999 forintért a Tied!

A jelentkezéshez katt a lenti linkre!

Jelentkezem!

A jelentkezési határidő szeptember 28!

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés